Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
> Rólunk

MINŐSÉGI KONYHAFELSZERELÉS - OLASZ DESIGN - IGÉNYES VÁSÁRLÓKNAK 

 

10 éve amikor ellindítottuk webáruházunkat még nem volt egyszerű megtalálni a magyar webáruházak kínálatában azoknak a világszerte ismert olasz márkáknak a termékeit, amiket  korábban csak nyugat-európai utazásaink alkalmával tudtunk beszerezni. Igen gyorsan meg is találtuk azt az igényes vásárlóközönséget, aki örömmel vette ezt a lehetőséget. Közvetlen gyári kapcsolatainknak köszönhetően gyors határidővel, mindíg a legkedvezőbb árakon tudjuk szállítani ezeket a termékeket. Ebben a termékkategóriában az olasz gyártók diktálják mai is a világtrendeket, így az ő folyamatosan megújuló kollekcióikkal mi is mindíg színvonalas választékot tudunk kínálni.

A gasztronómia, a konyha, a főzés világa ma újra a figyelem középpontjába került. A jó minőségű, friss alapanyagok mellett a minőségi eszközök, a színvonalas tálalás, a szépen terített asztal minden családban tovább emeli a közös étkezés örömét.

Kínálatunkban főként neves olasz gyártók világszerte elismert kollekcióiból válogatunk. A Casa Bugatti és az Alessi az olasz tervezők és gyártók legendás arányérzékét és humorát, a Pensofal, a Tognana és a Vidivi az innovatív, intelligens konyhai megoldásokat és a multifunkciós felhasználhatóságot képviselik, de valamennyi partnerünk terméke tartogat valami "extra" tulajdonságot.

Folyamatosan megújuló választékunkat ajánljuk mindazoknak, akik hisznek abban, hogy a körülöttünk lévő minőségi, szép, igényes és hasznos tárgyak egész életminőségünket teszik jobbá.

  

Segíthetünk a választásban?