Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
> Blog
Share/Bookmark
  • Hírek
  • 2021-03-25 09:00:00

Porcelán tányérok és alátétek az ízléses terítékhez

A porcelán tányér minden étkészlet alapvető darabja. Klasszikus, modern vagy bohém az otthon stílusa, az igényes tányérok minden esetben elengedhetetlen kellékei a szépen terített asztalnak.

A webshopunkban márkás és minőségi porcelán tányérok,  étkészletek vásárolhatóak meg. Ne hagyja ki a lehetőséget és nézze meg, hogy mit kínálunk azoknak a vásárlóknak, akik stílusos asztalneműt szeretnének vásárolni! A termék kínálatunkban olyan márkák ízlésesen megalkotott, kis helyen is tárolható porcelán tányérjai, étkészletei, illetve tányér alátétei jelennek meg, mint amilyen a Tognana, a Bugatti vagy az Alessi.

A webáruházunkban forgalmazott termékek olyan porcelán tányérok, illetve étkészletek amik többféle lakberendezési- és terítési stílushoz is szépen idomulnak. A fekete és fehér színvilágú, levélmintás Tognana étkészlet egzotikus tájak hangulatát csempészi az étkezőbe. A dekoratív porcelán tányérokat az étkészlet stílusát kiegészítő alátétek, kínálók teszik maradéktalanul tökéletessé.

A klasszikus, egyszínű porcelán tányérok hagyományánál maradva, a Tognana kínál szürke, beige, kék árnyalatokban, kerek formába álmodott porcelán tányérokat is, amik a minimalizmus rajongóinak ugyanúgy kedvében járnak mint a bohémabb stílust kedvelőknek. A 18 részes étkészletben mélytányér, lapos tányér és desszert tányér is található. Egészítse ki a finom dombor mintával dekorált Petra tányér alátéttel, ami még kifinomultabbá teszi a tálalást!

A romantikus stílus kedvelőinek sem kell csalódnia, mert a Tognana és a Bugatti festett virágmintás porcelán tányérokból álló étkészlete is minden elvárásnak eleget tesz. Terítsen a Tognana porcelán tányérjaival és varázsoljon egy kis tavaszt az étkező asztalra!

A sokoldalúan felhasználható, praktikus tányéralátétekkel még különlegesebbé és változatosabbá tehetjük az asztalt. Dekoratívak, védik az asztalt és süteményes- vagy tortatálként is használhatjuk őket.

A webáruház termékei csodás ajándékok lesznek évfordulóra, de nászajándéknak is kiválóak. Megtetszett valamelyik általunk forgalmazott termék? Nem kell lemondania róla, ajándékozza meg magát velük vagy súgja meg szeretteinek, hogy minek örülne a következő ünnepi alkalomkor!

Segíthetünk a választásban?