Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
> Blog
Share/Bookmark
  • Receptek
  • 2021-02-10 14:15:00

Evőeszközkészlet prémium minőségben a Bugattitól

Evőeszközkészlet a Bugattitól a stílusos konyhai eszközök kedvelőinek! A konyha felszerelésének alapvető darabja az evőeszközkészlet, ami az asztal terítékéről nem hiányozhat.

Nem árt, ha több készlet is van a konyhában, hiszen egy nagyobb vendégségben nem mindig elég hat darabos készlettel teríteni. A mennyiség persze nem minden, a minőség pedig egyenesen megkerülhetetlen tényező, ha nemcsak szép terítéket, hanem időtálló és jól használható villákat, kanalakat és késeket szeretne.

A közelmúltban elhunyt legendás tervező, Virgilio Bugatti és a céggel dolgozó többi designer kiapadhatatlan fantáziájának köszönhetően a háztartásban hasznos és az otthon stílusát kiegészítő használati tárgyak készülnek. Az evőeszközkészletek nem kevésbé pompás formát kaptak, ami viszont cseppet sem von el semmit sem a kések, villák és kanalak funkciójából. A Bugatti termékek ráadásul nagyon széles kínálattal is rendelkeznek, ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja azt az evőeszközkészletet, ami a leginkább megfelel az ízlésének és a terített asztalán, a konyhájában a legjobban mutat. 

A Bugatti evőeszközkészleteket a finom vonalak, a kerek formák és a karakteres, de stílusos megjelenés jellemzi. Minőségi alapanyagokból készült, exkluzív evőeszközkészletek, egyedi megjelenéssel, többféle stílusban elérhetőek a webshopunkban. Az ergonómikus kialakítású, csodálatosan sima felületű rozsdamentes acélt a színes nyelű termékcsaládoknál a nyél dekoratív borítása egészíti ki, ami szintén több színben vagy akár fautánzatú változatban is készülhet. Azok a vásárlók, akik igazi luxusra vágynak és az átlagostól eltérőbb evőeszközkészletet keresnek, azoknak a 24 karátos arannyal bevont Vidal evőeszközkészletet ajánljuk.

Keressen minket bizalommal, ha a legjobbat szeretné választani a konyha felszerelésből és az evőeszközkészletekből is! A Bugatti minőségben nem fog csalódni, sőt az otthona díszére válik a kiválasztott evőeszközkészlet. A honlapunkon minden termékről talál információt, de ha mégis kérdése lenne, csak lépjen kapcsolatba kollégáinkkal az egyik elérhetőségünkön, amit szintén a honlapon talál meg!

Segíthetünk a választásban?